Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee6400g12480kcal1196.8g0g864g0g
Rypsiöljy 480g4245kcal0g0g480g0g
Tilli, tuore 640g192kcal23.6g5.8g5.1g13.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g33887kcal2443.4g21.8g2698.4g26.8g
Valittu annoskoko7536g16944kcal1221.7g10.9g1349.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna3768g8472kcal610.9g5.5g674.6g6.7g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603