Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Puolukka11g3.7kcal0g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g5.5g19kcal0.7g3.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g85kcal1.4g18.6g0.4g1.2g
Valittu annoskoko76g43kcal0.7g9.3g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna38g21kcal0.4g4.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.2g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807