Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi6711g11140kcal1120.7g0g738.2g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g27kcal1g4.1g0.2g2.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 959g2179kcal134.2g16.3g172.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g26693kcal2511.8g40.8g1822g5g
Valittu annoskoko7680g13346kcal1255.9g20.4g911g2.5g
Annoskoko puolitettuna3840g6673kcal628g10.2g455.5g1.3g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982