Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g63g53kcal0.6g2.8g4.4g0g
Lohifilee111g216kcal20.7g0g14.9g0g
Kevytmaito (Ingman)212g98kcal6.8g10.2g3.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.7g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 192g147kcal3.6g29.8g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1557g1029kcal63.6g85.8g46g3.8g
Valittu annoskoko779g515kcal31.8g42.9g23g1.9g
Annoskoko puolitettuna389g257kcal15.9g21.5g11.5g1g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625