Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee47g92kcal8.9g0g6.4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%10g12kcal0.3g0.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Katkarapu pienet (pirkka)7.1g4.7kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g226kcal21g1.8g15.2g0.4g
Valittu annoskoko78g113kcal10.5g0.9g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal5.3g0.5g3.8g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13.4g1.2g9.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551