Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet24g5.4kcal0.4g0.6g0.6g0.4g
Gorgonzola-uusto, annos 50g18g57kcal3.3g0.2g4.8g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml29g44kcal0.6g0.7g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g220kcal9g4.2g19.6g1g
Valittu annoskoko78g110kcal4.5g2.1g9.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal2.3g1.1g4.9g0.3g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300