Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee66g129kcal12.4g0g9g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Tilli, tuore 6.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g351kcal25.2g0.4g28.2g0.2g
Valittu annoskoko78g176kcal12.6g0.2g14.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal6.3g0.1g7.1g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.1g0.3g18.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603