Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%16g13kcal0.5g0.9g0.8g0g
Kirjolohifile63g104kcal10.4g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g233kcal21.8g1.8g15.4g0g
Valittu annoskoko78g116kcal10.9g0.9g7.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal5.5g0.5g3.9g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876