Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Lohifilee11g22kcal2.1g0g1.5g0g
Kevytmaito (Ingman)21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 19g15kcal0.4g3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g103kcal6.6g8.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko78g52kcal3.3g4.3g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1.7g2.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4.2g5.5g2.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625