Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g4.6g15kcal1g0g1.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)7.4g4.9kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g3.7g1kcal0g0.2g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 29g23kcal0.5g4.7g0.1g0.3g
Lohi18g31kcal3.1g0g2g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g15g8.8kcal0.5g1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g167kcal12.4g11.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko78g83kcal6.2g5.9g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal3.1g3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.5g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274