Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Seiti pakaste 6.3g4.8kcal1.1g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee12g23kcal2.2g0g1.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g78kcal7g4g3.6g0.8g
Valittu annoskoko78g39kcal3.5g2g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.8g1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g50kcal4.5g2.6g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230