Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee6750g13163kcal1262.2g0g911.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl90g127kcal4.2g8.3g8.5g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g450g1755kcal148.5g0g126g0g
Anjovis-filee, 1 kpl270g567kcal25.6g37.8g35.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g66kcal5g10.3g0.4g1.3g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Oliiviöljy 252g2229kcal0g0g252g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g35835kcal2892.2g113.8g2666.6g9.8g
Valittu annoskoko7920g17918kcal1446.1g56.9g1333.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna3960g8959kcal723.1g28.5g666.7g2.5g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136969