Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi278g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee167g325kcal31.2g0g22.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 139g106kcal2.6g21.5g0.3g1.4g
Porkkana 69g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Palsternakka 42g27kcal0.2g4.9g0.2g1.9g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3.3g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl56g198kcal1.1g1.7g21.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.4g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1595g1465kcal72.8g68g97.4g11.6g
Valittu annoskoko798g733kcal36.4g34g48.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna399g366kcal18.2g17g24.4g2.9g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402