Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)0.9g0.9kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.8g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.1g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Ruistaikina Myllyn Paras3.5g10kcal0.2g1.1g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g41kcal2g2.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko9g21kcal1g1.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g230kcal11.2g13.5g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164498