Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.8g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile7g12kcal1.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g26kcal2.6g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko9g13kcal1.3g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.7g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g149kcal14.8g1.1g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876