Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi70g116kcal11.7g0g7.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 10g23kcal1.4g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g278kcal26.2g0.4g19g0g
Valittu annoskoko80g139kcal13.1g0.2g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna40g70kcal6.6g0.1g4.8g0g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982