Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska47g35kcal8.1g0g0.3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl5.5g40kcal0g0g4.4g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 8.2g5.6kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)11g8.8kcal0.1g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g209kcal16.6g2g14g0g
Valittu annoskoko81g105kcal8.3g1g7g0g
Annoskoko puolitettuna41g52kcal4.2g0.5g3.5g0g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.2g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888