Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee50g98kcal9.3g0g6.7g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Katkarapu pienet (pirkka)7.5g5kcal1.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g239kcal21.8g1.8g16.2g0.6g
Valittu annoskoko83g120kcal10.9g0.9g8.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g60kcal5.5g0.5g4.1g0.2g
Arvot/100g100g145kcal13.2g1.1g9.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551