Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet25g5.7kcal0.4g0.7g0.6g0.5g
Gorgonzola-uusto, annos 50g19g61kcal3.6g0.2g5.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml31g47kcal0.6g0.8g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g234kcal9.6g4.6g20.8g1.2g
Valittu annoskoko83g117kcal4.8g2.3g10.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g59kcal2.4g1.2g5.2g0.3g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.8g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300