Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska479g364kcal82.9g0g3.4g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl56g406kcal0g0.1g45.1g0g
Oliiviöljy 15g135kcal0g0g15.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka28g23kcal1g5.4g0.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 85g58kcal0.3g0.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)113g90kcal1.1g5.1g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1665g2151kcal170.6g22.2g143.8g0.6g
Valittu annoskoko833g1076kcal85.3g11.1g71.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna416g538kcal42.7g5.6g36g0.2g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888