Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%175g140kcal5.6g10.5g8.8g0g
Kirjolohifile700g1162kcal116.9g0.1g77g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g2604kcal245g21.2g171.6g0g
Valittu annoskoko875g1302kcal122.5g10.6g85.8g0g
Annoskoko puolitettuna438g651kcal61.3g5.3g42.9g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876