Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee75g147kcal14.1g0g10.1g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Tilli, tuore 7.5g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g398kcal28.8g0.4g31.6g0.4g
Valittu annoskoko89g199kcal14.4g0.2g15.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g100kcal7.2g0.1g7.9g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g0.2g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603