Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3110g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee1866g3639kcal348.9g0g251.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1555g1184kcal29.2g241g3.1g15.6g
Porkkana 778g254kcal4.8g43.2g1.6g19.8g
Palsternakka 467g297kcal2.3g55g1.9g21g
Sipuli 373g113kcal4.7g17.9g0.7g6.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g37g24kcal2.8g3.4g0.2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl622g2221kcal12.4g18.7g236.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g62g454kcal0.6g0.6g49.8g0g
Tilli, tuore 62g19kcal2.3g0.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17864g16408kcal816g760.8g1092.2g128g
Valittu annoskoko8932g8204kcal408g380.4g546.1g64g
Annoskoko puolitettuna4466g4102kcal204g190.2g273.1g32g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402