Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi7829g12997kcal1307.5g0g861.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 11g32kcal1.2g4.7g0.2g2.9g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1119g2543kcal156.6g19g201.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g31141kcal2930.6g47.4g2125.4g5.8g
Valittu annoskoko8960g15571kcal1465.3g23.7g1062.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna4480g7785kcal732.7g11.9g531.4g1.5g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982