Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet2.7g0.6kcal0g0.1g0.1g0.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g2g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3.4g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g25kcal1g0.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko9g13kcal0.5g0.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal5.6g2.2g13.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300