Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Puolukka1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g11kcal0.2g2.4g0g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g1.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.6g0g0g
Arvot/100g100g56kcal1.1g12.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807