Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee8.3g16kcal1.6g0g1.1g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g44kcal3.2g0g3.4g0g
Valittu annoskoko10g22kcal1.6g0g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.8g0g0.9g0g
Arvot/100g100g226kcal16.5g0g17.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603