Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%2g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile7.8g13kcal1.3g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal2.8g0.2g2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.4g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g149kcal14.3g1g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876