Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lohifilee1.5g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.8g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g50kcal4g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230