Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi79g131kcal13.1g0g8.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 11g26kcal1.6g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g313kcal29.4g0.4g21.4g0g
Valittu annoskoko90g156kcal14.7g0.2g10.7g0g
Annoskoko puolitettuna45g78kcal7.4g0.1g5.4g0g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.2g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982