Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g73g62kcal0.7g3.3g5.1g0g
Lohifilee129g252kcal24.1g0g17.4g0g
Kevytmaito (Ingman)248g114kcal7.9g11.9g3.7g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.9g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 224g171kcal4.2g34.8g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1817g1201kcal74g100.2g53.4g4.4g
Valittu annoskoko908g601kcal37g50.1g26.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna454g300kcal18.5g25.1g13.4g1.1g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625