Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g12g6.9kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Seiti pakaste 7.3g5.7kcal1.3g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee14g27kcal2.6g0g1.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g91kcal8.4g4.6g4.2g0.8g
Valittu annoskoko91g46kcal4.2g2.3g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna46g23kcal2.1g1.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230