Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha2665g3385kcal575.7g0g119.9g0g
Voi 40% rasvaa 267g1000kcal5g5.3g108.3g0g
Sipuli (kuorittu)1333g360kcal17.3g64g2.7g22.7g
Mustapippuri 64g179kcal7g24.5g2.1g17g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4264g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g480g1343kcal67.2g4.3g115.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g12534kcal1344.4g196.2g696.2g79.4g
Valittu annoskoko9152g6267kcal672.2g98.1g348.1g39.7g
Annoskoko puolitettuna4576g3134kcal336.1g49.1g174.1g19.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585