Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska53g40kcal9.2g0g0.4g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl6.2g45kcal0g0g5g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 9g6.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)13g10kcal0.1g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g239kcal18.8g2.6g16g0g
Valittu annoskoko92g119kcal9.4g1.3g8g0g
Annoskoko puolitettuna46g60kcal4.7g0.7g4g0g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.4g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888