Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g54g182kcal11.9g0.2g15.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)88g58kcal13.1g0g0.6g0g
Sipuli, kokonainen 50g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.3g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 350g271kcal5.9g56.1g0.7g3.5g
Lohi219g363kcal36.5g0g24.1g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g175g105kcal5.6g12.4g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1859g1981kcal147.2g141.6g88.4g7.6g
Valittu annoskoko929g990kcal73.6g70.8g44.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna465g495kcal36.8g35.4g22.1g1.9g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274