Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet2796g640kcal50.3g75.5g69.9g53.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g2097g6794kcal398.4g21g566.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3495g5242kcal69.9g87.4g524.2g0g
Sipuli (kuorittu)699g189kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Valkosipuli 210g227kcal16.6g34.2g1.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g26184kcal1088.6g503.2g2325.8g138.8g
Valittu annoskoko9296g13092kcal544.3g251.6g1162.9g69.4g
Annoskoko puolitettuna4648g6546kcal272.2g125.8g581.5g34.7g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300