Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet28g6.4kcal0.5g0.8g0.7g0.5g
Gorgonzola-uusto, annos 50g21g68kcal4g0.2g5.7g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml35g53kcal0.7g0.9g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g263kcal11g5g23.4g1.2g
Valittu annoskoko93g132kcal5.5g2.5g11.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna47g66kcal2.8g1.3g5.9g0.3g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300