Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)9g9kcal1.6g0.1g0.3g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15019g73kcal5.4g0.3g5.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Creme Fraiche, Ingman, 5%11g9kcal0.4g0.7g0.6g0g
Ruistaikina Myllyn Paras37g106kcal1.7g11.8g5.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g438kcal22g26g27g4.4g
Valittu annoskoko94g219kcal11g13g13.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna47g110kcal5.5g6.5g6.8g1.1g
Arvot/100g100g234kcal11.7g13.9g14.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164498