Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g750g637kcal7.5g33.7g52.5g0g
Lohifilee1328g2590kcal248.4g0g179.3g0g
Kevytmaito (Ingman)2548g1172kcal81.5g122.3g38.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g9g20kcal1.5g1.5g0.8g0g
Vesi2399g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2309g1758kcal43.4g357.8g4.6g23.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18684g12353kcal764.6g1030.6g550.8g46.2g
Valittu annoskoko9342g6177kcal382.3g515.3g275.4g23.1g
Annoskoko puolitettuna4671g3088kcal191.2g257.7g137.7g11.6g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625