Uunilohi

Laitan lohifileen/fileet leivinpaperin päälle uunivuokaan.

Maustan kalan sitruunamehulla, hienolla merisuolalla ja sitruunapippurilla.

Pippurimyllyssä minulla on musta-, puna- ja viherpippuria, siitä muutama kierros lohifileiden päälle, tillisilppua - annan maustua ainakin pari tuntia.

Ennen uuniin laittoa ripottelen lohifileiden päälle vähän korppujauhoa, tai kauranlesettä.

Fileen voi halutessa peittää leivinpaperilla.

Paistan 175 asteisessa uunissa noin 30-45 min, fileen/fileiden koosta riippuen.

Kypsän kalan päälle vielä reilusti tuoretta tillisilppua.

Tarjoan muusin (voisilmällä), tai keitettyjen perunoiden kanssa, halutessa vaikka kanttarellikastiketta.

Lisänä vihreää salaattia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifile8992g14926kcal1501.6g0.9g989.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton450g94kcal1.3g7.2g0g0.4g
Korppujauho 63g231kcal6.6g47.1g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g30502kcal3019g110.4g1979.4g7.4g
Valittu annoskoko9504g15251kcal1509.5g55.2g989.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna4752g7625kcal754.8g27.6g494.9g1.9g
Arvot/100g100g161kcal15.9g0.6g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103165