Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee200g390kcal37.4g0g27g0g
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.8g0.3g1.7g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Palsternakka 50g32kcal0.2g5.9g0.2g2.2g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl67g238kcal1.3g2g25.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.3g0g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1914g1758kcal87.2g81.6g117g13.6g
Valittu annoskoko957g879kcal43.6g40.8g58.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna479g440kcal21.8g20.4g29.3g3.4g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402