Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee21g41kcal3.9g0g2.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana 8.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 5.2g3.3kcal0g0.6g0g0.2g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl6.9g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g183kcal9g8.4g12g1.4g
Valittu annoskoko100g92kcal4.5g4.2g6g0.7g
Annoskoko puolitettuna50g46kcal2.3g2.1g3g0.4g
Arvot/100g100g92kcal4.5g4.2g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402