Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
lauantai 29.09.2012

Olen mukana Buzzadorin Word of Mouth ja sosiaalisen median markkinoinnissa. Buzzadorin liikeidean perustana on, että suosittelu on markkinoinnin tärkein menestystekijä. Siirry sivulle!

Buzzadorina minulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidän erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääsen kokeilemaan tuotteita ja palveluita minun tarvitsee vain kertoa niistä ystävilleni, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemukseni tämän jälkeen Buzzadorille. Siirry sivulle!

Olen aikaisemmin ollut mukana testaamassa muun muassa Doven tehohoitoainetta, Nordic Soyjurtin ihania soijajogurtteja ja Casa di Mama pakastepizzoja. Ainakin tähän saakka kaikki kampanjakokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Kukapa ei haluaisi ilmaista pizzaa? :)

Tällä kertaa pääsin mukaan testaamaan Air Wickin tuoksutikkuja. Siirry sivulle! Sain itselleni testattavaksi Midnight Blackberry & Vanilla Silk - pakkauksen, joka sisältää eteerisiä öljyjä, jotka on tasapainotettu tuoreilla karhunvatukoilla ja vaniljalla sekä Cool Linen & White Lilac -pakkauksen, tämä vesipohjainen tuoksusekoitus tuoksuu tuoreelta pellavalta ja syreeneiltä. Jaoin tuoksupakkauksia myös tuttavilleni testattavaksi.

Näin Air Wick toimii:
Asettaessasi puutikut maljakkoon, ne joutuvat kosketuksiin öljyn kanssa ja tuoksu leviää huoneeseen. Laittamalla kaikki puutikut maljakkoon kerralla saat voimakkaamman tuoksun – vähentämällä tikkujen määrää tuoksu jää hieman miedommaksi. Tuoksutikkuja voidaan käyttää kaikkialla kotona – juuri siellä missä haluat luoda luonnollisen tuoksuelämyksen. Tuoksu säilyy jopa 4 viikkoa.

En ole aiemmin käyttänyt raikastimia tai tuoksuja, tuoksukynttilöitä lukuunottamatta. Mielestäni useimmat markkinoilla olevat raikastimet (muoviset hökötykset) eivät ole niin esteettisiä, että haluaisin niitä asuntooni asetella. Air Wickin tuoksutikut ovat tässä suhteessa positiivinen poikkeus :) Maljakko ja tuoksutikut ovat mielestäni kauniita ja miellyttävät silmää vaikka keskellä olohuoneen pöytää! Cool Linen & White Lilac -tuoksutikut tuoksuvat puhtaalle ja raikkaalle ulkona kuivatellu pyykille. Minulle tuo tuoksu on ainakin mieltä rauhoittava ja tuo mieleen muistoja kesästä :)

1. Sugarmindy sanoi...

Melkein kaikki muu sopii talven osalta mulle, mutta ei se loska, räntä tai eestaas-keli (vuoroin lunta, pakkasta, vuoroin räntää, vettä ja plussa-asteita).

Möh, mulle ei ole buzzadorilta onnistunut enää mikään... Mainoksia/kutsuja kyllä tuli vähän aika sitten posti täyteen, mutta yhteenkään en päässyt. 6 vuoden (?!) aikana mulle on tullut varmaan 3 buzzauskampanjaa... Huono mainostaja, hah ja markkinointia opiskelen :D


sunnuntai 30.09.2012 klo 09:55

[ Katso ruokalista! ]

1643 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-515 kcalToteutunut vaje
1143 kcalTavoite
1128 kcalSyöty (Toteutunut)
-15 kcalTavoitteesta
38 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 31.05.2014

Olen mukana Buzzadorin Ostohyvitys -kampanjassa ja seuraavassa hieman omakohtaisia kokemuksia ko. palvelusta. Haluaisin myös kuulla mielelläni, onko joku kokeillut Ostohyvitystä ja millaisia kokemuksia teillä on?

Buzzador? "Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. " Lisätietoa täältä Siirry sivulle!

Ostohyvitys? Ostohyvitys. fi on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla saat rahaa takaisin verkko-ostoksistasi.

Ostaessasi jotakin esimerkiksi Zalandosta 250 eurolla saat kauttamme 10 euroa rahaa takaisin. Jos teet 500 euron varauksen Hotels. Comiin, saat 25 euroa rahaa takaisin. Kun olet kerännyt rahaa takaisin vähintään 15 euroa, voit pyytää summan siirtämistä pankkitilillesi.

Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Ostohyvitys. fi-palveluun ja klikata verkkokauppaan kauttamme ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet verkkokaupassa kuten aina ennenkin. Palvelumme käyttäminen on ilmaista ja helppoa, eikä vaadi sinulta kuin pari ylimääräistä klikkausta.
Lisää tietoa Ostohyvityksestä löytyy täältä Siirry sivulle!

Oma kokemukseni Ostohyvityksestä jäi hieman vajaaksi, sillä tein ostokset ohjeiden mukaisesti, mutta ainakaan vielä eivät hyvitykset ole kirjautuneet tietoihini, vaikka olen ostokset jo maksanutkin. Ohjeistusvideossa mainittiin, että tilitykset kirjautuvat suht reaaliaikaisesti, mutta muissa tiedoissa mainittiin, että voi mennä päiviäkin. Henk. koht en ole mitenkään erityisen innostunut näkemään ylimääräistä vaivaa, että alkaisin muutaman euron perään kysellä ja tavoitella asiakaspalvelua... Palvelu on varmasti erinomainen niille, jotka verkkokauppoja paljon käyttävät ja kuluttavat niissä myös paljon euroja. Itsellä verkko-ostokset ovat vielä sen verran satunnaisia, että mikäli tilitysten kirjautuminen on epävarmalla pohjalla, harkitsen varmasti jatkossa käytänkö palvelua vai en. Jään odottelemaan tilitysten kirjautumista...

1. Sugarmindy sanoi...

Oon muuten aika paljon samaa mieltä. Toisaalta mietin, että onko sitä itse muka nykymittapuulla oikeasti laiska, jos ei töitä saa sen jumalattoman opiskelurupeamankaan jälkeen. Ja sittenkin, kaikkesi annat ja siitä "eliitistä", vaikkapa 10:stä, 1 saa sen paikan. Jaksaako sitä oikeasti nähdä noin jumalatonta vaivaa tyhjän vuoksi?

lauantai 31.05.2014 klo 12:06

[ Katso ruokalista! ]

1725 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-1725 kcalToteutunut vaje
1225 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1225 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=jnvalo