Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
lauantai 31.01.2009

Hei taistelutoverit! Joku kysyi minulta, että mitä tarkoittaa profiilissani lukeva nelostypin selluliitti.
Ykköstyypin sellu on sellaista joka näkyy vain ihoa hieman puristettaessa.
Kakkostyypin sellu näkyy maaten ja seisten.
Kolmostyypin sellu näkyy toppahousuita läpi.
Nelostyypin sellu on otsaan kirjoitettu ja aiheuttaa suunnatonta vitutusta, pahaa mieltä, agressiivista ja rasistista käytöstä, äärimmäisiä hoitokokoeiluja ja on siis myös psyyken sairaus.
Kaksi ensimmäistä sellutyyppiä on ns. yleisiessä tiedossa. Kakkostyypin sellulla pyöritetään keskikokoisen eurooppalaisen valtion vuosibudjetin suuruista liikevaihtoa erilaisten tuotteiden myynnin muodossa. On rasvaa, rapsutinta, geeliä, voidetta, kapselia, vibraattoria, pelikorttia, onnenamulettia jne joka TODELLA TOIMII. Ei saa unohtaa tieteen saavutusta "selluliittihousut" jotka toimivat myös ehkäisymuotona jopa selibaatin tukivälineenä.
Miljoonat kosmetologit ja kamomillateekapuppiaat ovat mielissään siitä, että kukaaan ei oikeasti ole lyönyt sellua hengiltä, koska se ei kannata.
Itse olen siis sortunut ostamaan kuivakuppauskupit joita pyörittelen ympäri pyllyä aamuin illoin. No, ainakin olen sen ajan pois jääkaapilta.
Hyvää viikonloppua!

Kiitos toverit, en tiennytkään laastarista, magneetit on myös VARMASTI toimiva. Selluliittitupakkaa ei vielä ole, se sisältänee laventelia. Kamomillaa*, sitruunaa ja mongolialaisen sopulin persekarvoja.
*ihastuin sanaan Kamomilla luettueani Tony halmeen kirjat. Hän ei ole mikään kamomillateenjuoja :D

Juoksumatto15 minuuttia
Siivous, tavallinen2 tuntia
Kuntosalitreeni, perus45 minuuttia

1. Pi65pa sanoi...

Kannattaa myös kokeilla niitä laastarilappuja jotka laitetaan jalkapohjiin, ne imevät tehokkaasti rasvat kehosta nukkuessasi :D siellä on esitteen mukaan maagiset aukot, jota kautta vain näillä lapuilla rasva katoaa ;) On se helppoa!

lauantai 31.01.2009 klo 11:21

2. Reettat sanoi...

Älkääpä unohtako strategisiin paikoihin laitettuja magneetteja, jotka TODELLA paitsi poistaa sellua myös parantaa säryt ja kolotukset, virkistää aivoja, karkottaa lentopelon ja pienentää suurentuneet ihohuokoset :D On sulla, Maissimaisa, sana hallussa!

lauantai 31.01.2009 klo 11:32

3. Cristasusan sanoi...

<3

lauantai 31.01.2009 klo 12:00

4. Pelina sanoi...

Loistavaa tekstiä :D Hirnuin täällä vedet silmissä. Tsemiä taisteluun :)

lauantai 31.01.2009 klo 15:30

5. Holic sanoi...

Mä näytän jos sä näytät ;)

lauantai 31.01.2009 klo 15:34

6. Holic sanoi...

(mitä helvettiä mä teen jos sä oikeasti näytät?!) :D

lauantai 31.01.2009 klo 15:35

7. Poni sanoi...

:D Loistavaa ajanvietettä nää sun kirjoitukset!

lauantai 31.01.2009 klo 18:52

[ Katso ruokalista! ]

2102 kcalPeruskulutus
+451 kcalLiikunta
2743 kcalKokonaiskulutus
-404 kcalTavoitevaje
-995 kcalToteutunut vaje
2339 kcalTavoite
1748 kcalSyöty (Toteutunut)
-591 kcalTavoitteesta
22 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 26.01.2009

Kappas vain, paino on laskemaan päin. Olin eilen hiihtämässä jos sitä nyt hiihtämiseksi voi sanoa. Kävelenkin nopeammin. Matkaa oli 5 km aikaa kului 55 minuuttia ja kaloreita 409 kcal.
Mulla oli pojan vanhat sukset jotka on tarkoitettu 55 kiloiselle ihmiselle ja niissä oli papan 5 vuotta sitten laittaman voiteet. Ei oikeen luistanut. Tökki niin hitosti ja alamäessäkin sai lykkiä että menee eteenpäin. Ylämäet kävelin suorilla jaloilla ylös :D No ne oli ihan loivia mäkiä mut silti.
Hiihto olis hemmetin hyvä liikuntamuoto, jos on hyvät kamat ja vaatteet. MUTTA! Illalla jalkaani vihlaisi tuttu kipu joka tuli yölläkin pari kertaa herättämään. Mulla oli joskus 2000 luvun alussa hirvittäviä ongelmia jalassa, polvensyrjässä, joita en huoli takaisin. Pahimpina öinä jouduin nukkua seisaaltani nojaten tiskikoneeseen sillä jalkaa piti painaa keholla alaspäin kun polvi tuntui irtoavan. Mulla on hyvin alhainen kipukynnys :(
Tössääkö tämäkin painonpudotus polven takia. Kun tiedän, että hölkkäämällä, tennistä/sulkapalloa pelaamalla ja hiihtämällä olisi helppoa pysyä kunnossa. Tykkään hikoilla ja ponnistella, mutta kun polvi ei anna tehdä mitään! Onneksi voin nykyisin edes kävellä. Ilman liikuntaa olisin varmasti 100 kiloinen.

Autolla ajo, pääosin maantiellä1 tunti
Siivous, tavallinen2 tuntia

1. Telttapaita sanoi...

Tuo on kyllä pirullista, jos kipu estää liikunnan. Sun pitää miettiä lajeja jotka ei rasita polvea paljon. :)
Mun tekis kans mieli hiihtään, mutten ole hiihtäny sitten peruskoulun. Tuliskohan tuosta mittään tolokkua. :)


tiistai 27.01.2009 klo 10:27

2. Poni sanoi...

Noo, timmi ja timmi. Vatsalihakset kyl näkyy (nelipäkki), mutta sitä persettä ja reittä riittää.. ja ei toi mättäminen varmaan niin terveellistä kumminkaan ole.
Hiton paha olo ainakin, melkeen ku jouluna :D


tiistai 27.01.2009 klo 18:21

3. Poni sanoi...

Hitto et nauroin muuten tolle sun profiilikirjotukselle :D ..agressiivinen vittuuntunut laihduttajatyyppi :) Mikä muuten on nelostyypin selluliitti vai onko se joku hatusta heitetty vitsi? Minä kun luulin, että selluliitti ku selluliitti.

tiistai 27.01.2009 klo 18:24

4. Maissimaisa sanoi...

No joo eihän se terveellistä varmaan ole. Varsinkijn jos tulee paha olo. Mutta mä kannustan sua totaalikieltäytyjiin!

tiistai 27.01.2009 klo 18:25

[ Katso ruokalista! ]

2097 kcalPeruskulutus
+265 kcalLiikunta
2362 kcalKokonaiskulutus
-366 kcalTavoitevaje
-131 kcalToteutunut vaje
1996 kcalTavoite
2231 kcalSyöty (Toteutunut)
+235 kcalTavoitteesta
35 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 24.01.2009

Vaaka näytti aamulla 81.8, mutta en suhtaudu siihen kovin vakavasti
A. vaaka on epäluotettava
B. jos vatsa toimii reippaasti on painon putoaminen todennäköisesti vain boluksen vähyyttä
nm. puolukoita wc pöntössä
ilta: Tänään oli ostos-,siivous-, ja sukulaisvierailupäivä. Oon syönyt hemmetin terveellisesti ja taas ollut nälissäni. oon voittanut houkutukset ja ollut reipas. Löysin aikaa ja lähdin salille samalla kun mies meni pelaamaan sulkapalloa. (mun polvi ei kestä sitäkään) Tein semmosen aerobisen treenin enkä punttia ollenkaan. Juoksin juoksumatolla vähän, muutaman minuutin. Kalorilaskuron mielestä 11 km tunnissa on kevyttä. Mulle ainakin tuli kunnon hiki ja sykekin siellä 150 paikkeilla. Asfaltilla en voi juosta semmoista kyytiä. Pikkasen taas ärsytti semmonen 50 kiloinen blondi joka treenas yhtäaikaa. Pitäis kristittynä olla suvaitseva ja avarakatseinen. MRRR. Turhaan oli siinä kontrastia luomassa, olis jääny kotiin siivoamaan tila-autoaan tai lukemaan nuorkauppakamariuutisia.
Juu tämä on ihan silkkaa kateutta ja huonoa itsetuntoa. Mua vaan ärsyttää ihan julmetusti jos samaan huoneeseen tulee ihminen kokoa 36! Ei mitään puhuttavaa sellaisten kanssa!
Hyvänolontunne- missä olet? Itsetunto. .huhuuu?
No, ehkä sauna, tyttären seura, hyvä tonnikalasalaatti ja punkku tekee hyvää. Kyllä se tästä. Nälkä vaan kiukuttaa#¤%/&%
Mies katsoo AIKA PALJON luistelua. .ei se mua vaivaa. Oikeesti. Mutta noi nuoret naiset puhuu hirveellä tavalla. Olis aika tavata fonologi tai mikä lie äänen käytön asiantuntija. Johan noille tulee kitalakihalvaus noin teennäisestä honotuksesta?
Loppuun salaisuus :joskus, ihan pienen hetken oon salaa melkein tyytyväinen kroppaani. .muta kyllä se aina ohi menee. Viimeistään sovituskopissa tai ylipäätään jossain missä on muita naisia.

Kävely, 5 km/h (kohtalaisen ripeä)10 minuuttia
Juoksu, 08 km/h (erittäin kevyttä)10 minuuttia
Kuntopyöräily, kevyt15 minuuttia
Soutulaite10 minuuttia
Crosstrainer, kevyt10 minuuttia
Juoksu, 11 km/h (kevyttä)5 minuuttia
Pulkkamäki10 minuuttia
Autolla ajo, pääosin maantiellä1 tunti
Saunominen30 minuuttia

1. Cristasusan sanoi...

Hyvä Sinä! Meikä lepsuilee. Meillä oli eräs poika kylässä ja se haettiin kotiin juuri kun piti alkaa syömään. Pahaksi onneksi mulla oli samaan aikaan nälkä ja hotkin lihapullia ja ranskalaisia mahan pullolleen.

lauantai 24.01.2009 klo 12:49

2. Maissimaisa sanoi...

Mulla ei auta muu kuin totaalikieltäytyminen. Nytkin olen äitini tykönä ja hän on tehnyt pannukakkua. Joudun kieltäytymään ja se herättää 60 ja 70 vuotiaissa vanhemmissani vähintään hämmästystä.

lauantai 24.01.2009 klo 14:57

3. Pampupala sanoi...

Kiitos onnitteluista :) Kyllä se 70 sullakin on joskus vastassa. Itsellenikin ko. lukema oli aikoinaan se, mitä kohti sitä painoi. Nyt on tullut sitten uudet tavoitteet. Jännä miten sitä ei oo koskaan tyytyväinen... Tsemppiä urakkaasi!

lauantai 24.01.2009 klo 15:36

[ Katso ruokalista! ]

2099 kcalPeruskulutus
+486 kcalLiikunta
2585 kcalKokonaiskulutus
-207 kcalTavoitevaje
12 kcalToteutuneet pluskalorit
2378 kcalTavoite
2597 kcalSyöty (Toteutunut)
+219 kcalTavoitteesta
35 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 23.01.2009

Lunta! Jipii! Lumitöitä! Jipii! Se on keholle kunnon aamuherätys kun tekee lumitöitä.
Oli työmaalla sitten yhden henkilön järjestämä kahvitus ja hän oli tuonut hedelmiä kahvipöytään niille jotka "on tehnyt uuden vuoden lupauksen" miten huomaavaista. En sortunut vehnään, en karkkiin. Ei tehnyt edes mieli. Tekemäni kakku oli kuulemma hyvää.( no kinuski alkoi kehittää kuolaa jossain vaiheessa, mutta se meni ohi)
Taas oli kova nälkä kun tulin töistä, vaikka kävin työpaikakruokalassa syömässä kunnon aterian. Tosin tilatessa (lautastarjoilu) pyydän nykyään:"Kiitos vain vähän ruokaa ja paljon kasviksia" Se päti ja ruoka riitti aivan mainiosti.

Nälän tunnetta ei saisi päästää tulemaan, sitten on nälkä koko illan. Ei tule mistään kylläiseksi.
Hirmu väsynyt, 7 päivän putki takana.
Nyt otan rennosti ja katson innostunko mistään.
Saatan kävellä "porukoille" illalla tai sitten en. En ota paineita. Lonkeron vois vetää mutta talossa ei sitä ole. .Onneksi? Kännissä pelkästä ajatuksesta.

Lumityöt, lumenluonti, lapiointi/kolaus30 minuuttia
Siivous, tavallinen2 tuntia
[ Katso ruokalista! ]

2107 kcalPeruskulutus
+437 kcalLiikunta
2544 kcalKokonaiskulutus
-238 kcalTavoitevaje
-161 kcalToteutunut vaje
2306 kcalTavoite
2383 kcalSyöty (Toteutunut)
+77 kcalTavoitteesta
30 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 22.01.2009

Eilen olin rauhallisella lenkillä hyvän kaverin kanssa.
Olo on levollinen. Tänään on koti-ilta, teen tilaustäytekakun ja siivoilen.

Taitaa olla ovulaatio kun kaikki on niin tunteellista. Itku on herkässä ja kohta on vatsankivistystä luvassa. Voi mies parkoja jotka meidän kanssa joutuu elämään. Minulla ainakin koko persoonallisuus muuttuu viikkojen vieriessä.

Ihan kuin olisi housunkaulus jäänyt isoksi!
Juuri hain ompelijalta housut joiden vyötärön pienennytin ja olen sovituksesta sitten kutistunut. Joudun pienennyttämään kaikista housuista vyötärön kun peffani on kokoa 46 ja yläkroppa on ihan muuta kokoa. Puntit myös lyhennettiin. Parempi niin kuin että joutuisi pidennyttämään housuja. Farkkuja ei oikein voi vyötäröstä pienentää ja hyvin istuvat farkut onkin sellainen harvinaisuus jota oikeastaan en ole kokenut.
Myös ulkoilupuvut ovat mielenkiintoisia. Jos housut on sopivat mahtuu takin alle kaksi parasta kaveria ja hihat on 10 cm liian pitkät :D

Oonkohan mää vakavasti sairas kun ois kaloreita jäljellä eikä oo nälkä? Täytyy varmaan mitata pulssi.
Tein muuten kinuskikakun ja normaalimeinigillä olisin nuollut taikina- ja kermavaahtokulhon ja työntäny pääni kinuskikattilaan kun sinne on vahingossa jäänny 2 dl kinuskia pohjalle.
Mä havahduin jo kinuskin valmiina ollessa ETTEI MUN EDES TEE SITÄ MIELI! Sisaret, pysykää vahvoina. Sokerista voi päästä eroon. Tosin se vaatii houreita hallusinaatiota, raivokohtauksia ja rivoa puhetta. Perk. .e kun oon ylpeä ittestäni. No huomenna se testirata on katettu kun on kaakkua ja pullaa tarjolla työmaapippaloissa. En voi vedota verikoepaastoon kolmatta viikkoa peräjälkeen. Hmmm. No sanon että olen totaalikieltäytyjä. Raitistunut alkoholistikin on vain kaljapullon päässä rappiotilasta, minulla lusikallinen kermavaahtoa voi viedä minut irtokarkkihyllyjen väliin.
Se joka sanoo huomenna "kyllä välillä voi herkutella" pakataan sakariston kassakaappiin miettimään puheitaan. Voi askarrella siellä mulle vaikka puu-ukon katuessaan.

Eikös ne tupakan riivamatkin ole saaneet miljoona-korvauksia oikeusteitse tupakkateollisuudelta? Kun terveys menee ja hampaat kellastuu, verkkaritkin haisee nikotiinille?

Karl Fazer, onhan sulla hyvä lakimies?

1. Holic sanoi...

Moikkis.
Pituutta kyselit, saman mittasia suunnilleen ollaan,
173 cm...


torstai 22.01.2009 klo 20:28

2. Maissimaisa sanoi...

Aika samoissa mennään! Odotan niin paljon että painoni alkaa seiskalla. En oo muuten laskenut milloin se voisi olla odotettavissa. Ehkei huomenna kuitenkaan.

torstai 22.01.2009 klo 22:13

3. Telttapaita sanoi...

Paino alkais seiskalla... Toista kuukautta nyt ollu samassa (joulusyömiset ei kyllä auttanu asiaa.), niin ootatuttaa seiskalla alkavat. Syö naista! Vaa periks ei anneta ku on kerran leikkiin alettu! :)

perjantai 23.01.2009 klo 07:53

4. Maissimaisa sanoi...

Pysy messissä nyt vaan! Olethan sentään hyvin pudottanut.

perjantai 23.01.2009 klo 17:00

[ Katso ruokalista! ]

2107 kcalKokonaiskulutus
-235 kcalTavoitevaje
-608 kcalToteutunut vaje
1872 kcalTavoite
1499 kcalSyöty (Toteutunut)
-373 kcalTavoitteesta
23 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 21.01.2009

TYömaaruokalassa oli kevytvaihtoehtona ohrapuuro. nam. Mutta salaattipöydän "runsaampi salaatti" oli tonnikalasalaatti jossa suurin osa oli ohraryyniä.
Ruolkalistasuunnittelua toki ihan opetetaan alan oppilaitoksissa mutta HALOOO. Johan tuon sanoo ällikin ettei tuossa ole mitään järkeä.
Vai oliko kaurasuurimoita mut enivei liian samanoloista mössöä.
NÄLKÄ! Nyt minäkin testaan tuon ehrmanin rahkan notta onko se minkään makuista.

Lumityöt, lumenluonti, lapiointi/kolaus30 minuuttia
Siivous, tavallinen2 tuntia
Kävely, 5 km/h (kohtalaisen ripeä)1 tunti 20 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

2107 kcalPeruskulutus
+697 kcalLiikunta
2804 kcalKokonaiskulutus
-235 kcalTavoitevaje
-597 kcalToteutunut vaje
2569 kcalTavoite
2207 kcalSyöty (Toteutunut)
-362 kcalTavoitteesta
26 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 20.01.2009

N
Ä
L
K
Ä
!
En tiedä kauanko jaksan tätä nälkää. Taas töistä kotiin tullessa niin nälkä, että huimaa. Tuntuu, ettei kunnolla näe tietä autolla ajaessa!! Viimeinen asia joka tulee mieleen on lähteä lenkille- Perk. .e varmaan pyörtyisin tonne hankeen. Taidan taas näyttää keskisormea tälle laskurille ja koko valtiovallalle ja läntiselle kulttuurille ja syödä ruisleipää .Vaikka se vilja ja hiilihydraatti tappaa ihmiset sukupuuttoon.
Vehnä on vieläkin viholliseni. Vehnän viljelijöiden värväämät salaliittolaiset tyrkyttävät nisua kaupassa heti !! silmien eteen kun porteista astuu. Työpaikallani vaikuttaa puoli tusinaa ihmisiä jotka elävät PULLALLA. Vielä ei ole pitko pimentänyt mieltäni. Toivottavasti ruisleipä ei ole ensi askel totaalirepsahdukselle!!
Nyt pitää mennä kattoon OBAMAN pippaloita! Reissumies kourassa.
Lähdin myöhään illalla vielä salille. Kunnon treeni tekee hyvää. Sitä pitää syödä kuin mies ja treenata kuin hevonen niin elämä maistuu oikealta.

Joku kysyi niiden imukuppien tehosta. Oon käyttänyt niitä (viikon?) melkein joka aamu ja ilta 2-4 minuuttia per /reisi. Kestää vähän aikaa oppia käyttämään niitä. Liian kova alipaine todella sattuu, varsinkin jos sellua on paljon. Sitten kun saa sopivan paineen ja rytmin niin ne on ihan kivat käyttää. Öljyä menee paljon kun on tätä pinta-alaa! Ohjeissa sanotaan, että pitää juoda paljon käsittelyn jälkeen.( höpön höpö) Ei kai kukaan luule, että sieltä lähtee litra nestettä liikkelle pikku hieronnalla. Oon mä silti juonut. Oon muuten tosta veden ryystämisestä sitä mieltä, että meille on luotu JANO joka varmasti säätelee tarpeeksi nesteen saantia.
Oon varovaisen toiveikas. .ihan kun jotain pientä muutosta olis tapahtunut. Ehkä reiteni ovat muuttuneet sietämättömän muhkuraisesta vain todella rumiksi. Suunnilleen tai päin vastoin, mutta hieman erilaiset ne on.
Nilkkaan on ilmestynyt outo kipu joka ei tunnu lihaskivulta vaan joltain muulta. Oonkin miettinyt voiko se olla joku imusolmuke juttu? Voisko se liittyä noiden kuppien käyttöön..

Siivous, tavallinen3 tuntia
Kuntosaliharjoittelu1 tunti

1. Holic sanoi...

Mutta paino jyrkässä laskussa!! :D

tiistai 20.01.2009 klo 15:49

2. Maissimaisa sanoi...

No kun ei oo edes paskaa mahassa kun syö kuin ATK tukihenkilö!
:D


tiistai 20.01.2009 klo 18:33

3. Orava sanoi...

Mulla on ehkä paskin päivä pitkään aikaan, mutta sun blogin lukeminen nosti kuin ihmeen kaupalla hymyn mun huulille! Ihanaa lukea, kun joku muukin on aggressiivinen ja haistattaa välillä huilut kaikille muille (eli hiilareille). :D

tiistai 20.01.2009 klo 19:20

4. Orava sanoi...

Mun työpaikka on kanssa täynnä ihmisiä, jotka elää suklaalla, kekseillä, suklaalla, pizzalla, suklaalla, kebabilla, suklaalla, ranskalaisilla, suklaalla ja vielä kerran suklaalla!!!! Ja mä joudun katella sitä joka päivä!!!

tiistai 20.01.2009 klo 19:22

5. Maissimaisa sanoi...

Sellaisia ihmisiä voi katsoa ankarasti ja kuvitella että saat ne lentämään seinään pelkällä sieraintesi uloshengityksellä.

tiistai 20.01.2009 klo 21:54

6. Orava sanoi...

Hahahahahaaaaaaa ihanaa! Sä oot mun päivän piristys. Yritän tänään hengitellä voimakkaasti kaikkia päin, jotka haluaisin ampua.

keskiviikko 21.01.2009 klo 07:33

7. Orava sanoi...

Mistä toi sun tavoitevaje muuten tulee?

keskiviikko 21.01.2009 klo 08:40

8. Maissimaisa sanoi...

Varmaan siitä kun yritän painaa 78 kiloa kesäkuun alussa. Eli mulla on laihduttajan ruokavalio. Ensin mulla oli kuntoilijan mutta sitten menin vaihtamaan sen. oon kyllä vähän huolissani etten menetä vaivalla hankkimiani lihaksia.

keskiviikko 21.01.2009 klo 14:27

[ Katso ruokalista! ]

2112 kcalPeruskulutus
+597 kcalLiikunta
2709 kcalKokonaiskulutus
-254 kcalTavoitevaje
-237 kcalToteutunut vaje
2455 kcalTavoite
2472 kcalSyöty (Toteutunut)
+17 kcalTavoitteesta
34 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=maissimaisa