Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
perjantai 02.03.2012

Olenkohan kirjoittanut jotain sopimatonta kun minun viime viikon blogit ovat poistuneet, vai olenko itse ne poistanut. Enpäs tiedä nyt sitä, jätän kirjoittelun pois, tarkoitukseni ei ole ollut paha, jos niin on pahoittelen !

Niinpä, kiitos Bj, oppia ikä kaikki, vaan keskimmäinen pojanpojista on nyt reipas 17-vuotinen ja yöllä isoveli soitti että minne minä sen vien kun on ympäripäissään. Sanon että voit tuoda tänne tai kottiin, se on ihan sama mutta ne jäläkivaivat on kärsittävä, täällä olis paremmin hoidettu krapula, silti saarnat tulee kultavaksi. Sen antakoon omat vanhenpansa, minä kerron omat esimerkkini se yleensä säikäyttää ainaki aluksi, edellisen polven hölmöilyt jätetään ihan toiseen paikkaan , siis isänsä !
Sitkeessä on , on on ei kilot karise niinkuin ennen, nyt saapi tehä töitä, näläkä ei ole, vaan tarvitaan iso energiavaje, mutta ei liian suuri, jotta olematon liikunta riittäsi, vaan sitkeesti eteenpäin !
Päätin nostaa annosta, söin lisää, jotta vaje jäi n 700 kcal. Katsotaan onko näin parenpi, on vaan kumma kun tuntuu että syödä pitää enemmän kuin tarttee, paastolle ei saa roppaa päästää !

Kävely, 3 km/h (erittäin rauhallinen)30 minuuttia

1. Bj sanoi...

Kyllä ne mulle ainakin näkyy, kun valitsee tuolta kalenterista helmikuun ja niin pois päin. :) Vissiin aina viikon näkyyvät tässä seinällä ja sen jälkeen pitää erikseen kalenterista valita, jos haluaa lukea.

perjantai 02.03.2012 klo 06:41

2. Bj sanoi...

Kyllä mä luulen, että diabeteksestä kirjottelu on ihan jees. Ja hyväkinhän se on, kun sitten jos joku muukin on samassa tilanteessa, niin osaa sit neuvoo puolin ja toisin. Hymiöistä en vielä ole itekkään oppinu kuin tuon :) joka tulee siis kaksoispisteestä ja oikean puoleisesta sulku-merkistä ja :D joka tulee kaksoispisteestä ja isosta D-kirjaimesta. :( on sit kaksoispiste ja vasemmanpuoleinen sulku, mutta sitä en ookaa ennen tätä tekstiä täällä käyttäny :D

perjantai 02.03.2012 klo 13:31

3. Bj sanoi...

Eikun olenpas, kun rupesin tarkemmin kahtomaan :D

perjantai 02.03.2012 klo 13:32

[ Katso ruokalista! ]

2406 kcalPeruskulutus
+85 kcalLiikunta
2491 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-674 kcalToteutunut vaje
1991 kcalTavoite
1817 kcalSyöty (Toteutunut)
-174 kcalTavoitteesta
19 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 06.03.2012

Viime yö oli virtojen yö, kävin ainakin kymmenen kertaa hyysikässä ja tulos oli arvattavissa, aamupaino oli jysähtänyt kaksi kiloa alaspäin. Kaksi viikkoa meni ilman mainittavia muutoksia ja nyt nesteet lähti liikkeelle, tuttuahan tämä on vaan aina tuntuu mukavalta.
Aamu oli muutenkin aurinkoinen, hirmu näläkä ja aamiainen maistui, parasta onkin syödä oikeaan nälkään, tästä on hyvä jatkaa. :) :)

Kävely, 4 km/h (rauhallinen)35 minuuttia

1. Salmeanneli sanoi...

Jatketaan, ei hellitetä !

tiistai 06.03.2012 klo 12:31

2. Tinkimaton sanoi...

Niinhän se Mäntyranta, mutta minä en jaksa oikein kissaa sanoa tuon muutaman tunnin hakkaamisen jälkeen. Ei olisi puhettakaan mistään 30km eikä edes 3km hiihtolenkistä. Eilen illallakin sammuin kuin saunalamppu jo heti kahdeksalta, mutta aamulla heräsinkin jo neljän aikoihin lukemaan. Sinähän kävelet jo melkoisesta vauhtia, en sanoisi rauhalliseksi menoksi enää tuota. Kun syke pysyy siinä 110-130 välillä, on se tehokkainta menoa. Eipä se kivaa ole yöllä juosta potalla, mutta joskushan ne joutavat nesteet tulevat kyselemättä kelloa. Kivaa päivän jatkoa.

keskiviikko 07.03.2012 klo 09:43

3. Tinkimaton sanoi...

Kyllä on enimmäkseen koivua ja vähän muutakin lehtipuuta, ihan vähän tuulenkaatamia näreitä ja niitä pidänkin vain ihan hellapuina silloin kun keitän jotain pitempään niin sama kunhan siellä hellassa on vain tuli niin soppa porisee silläkin. Vaikka meillä hyvin pieni tämä metsä onkin eli vain viitisen hehtaaria niin kaikki tarvepuu sieltä saadaan ja onpa tukkeja myytykin pari kertaa ja pian saisi taas isompia kaataa pois. Eiköhän meidän iän riitä koivua polttaa ja uutta kasvaa tilalle.

keskiviikko 07.03.2012 klo 12:21

[ Katso ruokalista! ]

2395 kcalPeruskulutus
+166 kcalLiikunta
1761 kcalKokonaiskulutus
-350 kcalTavoitevaje
-450 kcalToteutunut vaje
1411 kcalTavoite
1311 kcalSyöty (Toteutunut)
-100 kcalTavoitteesta
10 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 13.05.2012

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ !


toivoo yks pikkusen tuhma
pikkupoika

[ Katso ruokalista! ]

2334 kcalPeruskulutus
1534 kcalKokonaiskulutus
1534 kcalTavoite
1513 kcalSyöty (Toteutunut)
-21 kcalTavoitteesta
15 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 25.05.2015

Rauhottavat l'ääkkeet on monimuotoisia ja niillä pystytään hoitamaan liki kaikki sairaudet. Kun äiti valitti ja kärsi keuhkokuumesta annettiin hoidoksi rauhottavia, tavalliset päivystävät syöttää antibiootteja. Kyllä pitäs palvelutaloissa toimivien lääkärien opit siirtää ehdottomasti myös terveyskeskuksiin.:8
Kaukainen sukulaisrouva on nyt sairaalassa, poikansa soitti ja kertoi että äitinsä makasi nahka ja luut jälellä ja hoitona oli rauhoittavat pillerit, vei väkisin 70-ikäisen äitinsä eteenpäin ja selvisi että kelöiakia ja hoitamaton virtsatien tulehdus oli viemässä ihmisen ennenaikaiseen hautaan. Terveyskeskuksessa ajateltiin että omaisia ei asu lähellä tehhään loppu, onneksi sai apua ja jo aiemmin vatsavaivojaan valitellut nainen olisi pitänyt tutkia ja jo alkeellinen lääkärikouluitus vaatisi tekemään edes tulehduskokeen, no nyt saa suoneen antibioottia ja ruoka annetaan keliakian mukaan. :)
Jos nainen ei olisi saanut puhelinta ja pystynyt sanomaan pojalleen että ne tappaa minut, sairaalassa pojalle näytettiin että äidille on TARJOTTU joka päivä 2 litraa vettä ja kolme ruokaa vaan ei ole kelvannut. :) Sitten alettiin kipuun antamaan rauhoittavia lääkkeitä, perun kaikki negatiiviset arviot hallituksesta jos vain kunnostavat suomalaisten terveenhoidon, jos sen varaan täällä jää ilman omaisia on varattava joko haulikko viereen että osaa ite ottaa oikean lääkkeen jos ei itse osaa vaatia, oma eutanasia on silloin tie kärsimysten päättämiseen, niin hirveitä oli myös anopin ja äidin viimeiset viikot, me luotettiin sairaanhoitoon mutta vasta ruumiinavaus paljasti missä mennään. :( :(

1. Marjaana2 sanoi...

Miten paljon siinä saa ihminen kärsiä, jos annetaan rauhoittavia keuhkokuumeeseen?

maanantai 25.05.2015 klo 20:47

[ Katso ruokalista! ]

2247 kcalPeruskulutus
1947 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-1947 kcalToteutunut vaje
1447 kcalTavoite
0 kcalSyöty (Toteutunut)
-1447 kcalTavoitteesta
0 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=nonel