Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
maanantai 31.08.2009

Tänään on varmaankin liikunnan suhteen lepopäivä. Maanantai on hyvä päivä vähän levätä, eikä joka päivä tarvitse urheillakaan. Koirien kanssa toki tulee lähdettyä lenkille, mutta ne on niin hitaita, että ei sitä lenkkeilyksi oikein voi sanoa... Mä nukuin viime yönä taas vähän huonosti, heräilin pitkin yötä, kuuden jälkeen luovutin ja nousin ylös.
Tympäsee kyllä vähän tämä painon tuskastuttavan hidas putoaminen.
Mä aloitin tämän kalorien seuraamisen kolme viikkoa sitten. Samaan aikaan otin liikunnan mukaan elämääni. Nyt sohvaperuna painelee pitkin metsiä sauvojen kanssa minkä ehtii, mutta painoon se ei tunnu vaikuttavan.
Neljä-viisi kertaa viikossa harrastan hikiliikuntaa. Aina vähintään tunnin kerrallaan. Käyn sauvakävelyllä, poljen kuntopyörällä tai stepperillä tai meuhkaan jumppapallon kanssa, välillä käyn myös pyöräilemässä.
Toki tämä liikunnan lisääminen ja ruuan määrän ja laadun seuraaminen on vaikuttanut yleisesti olooni positiivisesti, mutta voisi se vähän vaikuttaa painoonkin...
Periksi en silti ole antamassa, pohojalaasella sitkeyellä vaikka läpi harmaan kiven! Ja ensi kesänä meinaan olla rantakunnossa! (rantakunnossa ne hylkeetkin on...)
Tulin just kaupan kautta kotiin ja purin kauppakassin kaappiin. Ostin kaupasta 200g jugurtteja viis purkkia kun oli tarjouksessa. Olipa järkytys kun huomasin, että joka purkissa on 200 kaloria! No, ei auta syötävä ne on, kun on kerran ostettu. Tulee laihoja välipaloja...

"Persokerttu" : Tarkoitin siis kassin purkamista - purin- purkasin, kumpi sitten onkaan oikein, ja onko sillä loppujen lopuksi väliä...

Koiranulkoilutus, rauhallinen1 tunti

1. Malia sanoi...

Kattelinkin että on niin saksanpystykorvan näköinen :) itellä on nimittäin täällä 2 mittelspitziä :) tosi suloisen näköinen koira sulla.

maanantai 31.08.2009 klo 17:03

2. Persokerttu sanoi...

Heh, heh luin tekstistäsi että purit kauppakassin, siinä vasta jyystämistä, tooivottavasti hampaasi kestivät :) ...
(mulla on varmaan lukihäiriö :D ...)


maanantai 31.08.2009 klo 22:40

[ Katso ruokalista! ]

2152 kcalPeruskulutus
+181 kcalLiikunta
2333 kcalKokonaiskulutus
-887 kcalTavoitevaje
-908 kcalToteutunut vaje
1446 kcalTavoite
1425 kcalSyöty (Toteutunut)
-21 kcalTavoitteesta
17 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 01.09.2009

Huomenta! Heräsin tänä aamuna vasta puoli kahdeksalta! En muista milloin olisin nukkunut niin pitkään! Onneksi on iltavuoro! Jaa ja syyskuukin näkyy alkaneen, oikeastaa kiva että syksy tulee.
Vähän tylsä päivä töissä...mietin tässä, että mitähän sitä tekis illalla. Sauvakävelemään ei viitsi enää iltavuoron ja koirien lenkin jälkeen lähteä, joten se täytyy olla kotiliikuntaa. Vaihtoehtoina olis kuntopyöräily, pallojumppa, stepperi tai jooga... katotaan mikä kiinnostaa eniten illalla. :)

Koiranulkoilutus, rauhallinen1 tunti
Kuntopyöräily 1h1 tunti

1. Christii sanoi...

Raikasta reipasta syksyn alkua!! :) Voi kun olisi itsekin saanut nukkua puol 8 asti, vaan ei meilläkään sellasta ihmettäkovin usein näe. Kyllä se painokin alkaa tippua kun jatkat urhoollisesti liikkumista!! Tsemppiä.

tiistai 01.09.2009 klo 08:59

[ Katso ruokalista! ]

1993 kcalPeruskulutus
+610 kcalLiikunta
2603 kcalKokonaiskulutus
-889 kcalTavoitevaje
-924 kcalToteutunut vaje
1714 kcalTavoite
1679 kcalSyöty (Toteutunut)
-35 kcalTavoitteesta
16 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

keskiviikko 02.09.2009

Huomenta! Nukuin hyvin, vaikka heräsinkin jo ennen kuutta. Eilen illalla kun tulin kotiin ja olin käyttänyt koirat ulkona, päätin sitten pyöräillä kuntopyörällä. Kuntopyöräily sujuu mukavasti telkkaria katsellessa. [KUVA]

Meidän talon kulmalla oli joku kaivaus työmaa, ja ne olivat katkaisseet telkkarikaapelin... näin naapurin illalla pihalla joka kertoi tästä. Telkkarista ei siis näkynyt muuta kuin "ei singnaalia". No onneksi kuitenkin elokuvaa pystyi katsomaan. Ihan ilman viihdykettä olisi varmasti pyöräily jäänyt.
Kauan odottamani Kunto plus lehtikin tuli eilen ensimmäisen kerran. Pitää maksaa se mahdollisimman pian, siitä kun on tulossa sykemittari kaupanpäälle.

13:30
No niin nyt on Kunto plus maksettu! Ei muuta kun odottamaan sykemittarin tuloa!
Mullahan on ollut auto myynnissä jo kuukauden päivät netissä ja olen pikkuhiljaa pudottanut hintaa. Ei ole ollut yhtään kiinnostunutta. Mutta tänään sain erittäin kiinnostuneen yhteydeoton, joten voi olla, että saan auton myytyä! Jipii![KUVA]

Koiranulkoilutus, rauhallinen1 tunti
[ Katso ruokalista! ]

1989 kcalPeruskulutus
+185 kcalLiikunta
2174 kcalKokonaiskulutus
-786 kcalTavoitevaje
-908 kcalToteutunut vaje
1388 kcalTavoite
1266 kcalSyöty (Toteutunut)
-122 kcalTavoitteesta
10 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 03.09.2009

Huomenta!
Viime yönä nukuin taas vaihteeks huonosti. Tuo auton myyminen pyörii mielessä... ei sillä, ettenkö olis varma myymisestä, vaan että mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ja osaanko minä myydä autoa?[KUVA]
Voi olla, että marraskuussa kun taivaalta tulee räntää ja jäätävää tihkua, minä vielä kadun tätä myymistä. Ja viimeistään jouluna ruuhkajunassa kahden koiran ja matkatavaroiden kanssa tulee mieleen, että olispa helppoa mennä omalla autolla...

Koiranulkoilutus, rauhallinen1 tunti
BodyJam, Les Mills20 minuuttia
BodyCombat Les Mills20 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

1987 kcalPeruskulutus
+579 kcalLiikunta
2566 kcalKokonaiskulutus
-787 kcalTavoitevaje
-1306 kcalToteutunut vaje
1779 kcalTavoite
1260 kcalSyöty (Toteutunut)
-519 kcalTavoitteesta
13 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 04.09.2009

Sateista perjantaita!
Ostin eilen kaupasta fitnes muroja kaksi pakettia, kun niiden mukana sai body jam ja body combat dvdt. Jumppasin molempien tahtiin illalla kotona ja kylläpä tuli hiki! Tykkäsin kyllä enemmän combatista, en oikeen pysyny askelissa mukana body jamissa, mutta ehkä sitten kun useemmin jumppaa sen kans, niin oppii askeleetkin.

Hei! Kaikki nyt peukut pystyyn[KUVA] tänään illalla tulee yksi potentiaalinen ostaja katsomaan mun myytävänä olevaa autoa. Toivotaan kaikki oikein kovasti, että se menee kaupaksi ja mun hiilijalanjälki pienenee huomattavasti samaan tahtiin mun takapuolen kanssa, kun alan pyöräillä töihin!

Hö, ei tainnu tulla kauppoja...

Koiranulkoilutus, rauhallinen1 tunti
[ Katso ruokalista! ]

1981 kcalPeruskulutus
+185 kcalLiikunta
2166 kcalKokonaiskulutus
-847 kcalTavoitevaje
-727 kcalToteutunut vaje
1319 kcalTavoite
1439 kcalSyöty (Toteutunut)
+120 kcalTavoitteesta
8 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 05.09.2009

Huomenta!
Paino nousi eilisestä sata grammaa, mutta eilen ei ollut ohjelmassa mitään liikuntaa ja illalla join pari lasia siideriä ja söin puoli pussia pähkinöitä, joten ei ole ihme.

Liikunta vaihde alkaa ilmeisesti jäädä pikkuhiljaa päälle, sillä mietin ensimmäisenä aamulla, että mitenhän sitä tänään liikkuisi. Tänään lähden varmaan sauvakävelylle, koska on luvattu hyvää ilmaa ja siitä täytyy ottaa kaikki irti. Huomenna tulee ilmeisesti vettä taivaan täydeltä.[KUVA]

Kävin sauvakävelyllä ennen saunaa ja kyllä oli hyvä lenkki! Ilma oli tosi kaunis ja tuli tosi hyvä olo. Loppumatkasta jopa juoksin vähän matkaa! Mua on tuo juokseminen kiehtonu jo pitemmän aikaa ja kun kunto tästä kasvaa, meinaan juosta pitempäänkin.

Koiranulkoilutus, rauhallinen1 tunti
Sauvakävely/reipas tahtinen1 tunti 20 minuuttia
Siivous ( imurointi jne )45 minuuttia
BodyCombat Les Mills20 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

1982 kcalPeruskulutus
+1065 kcalLiikunta
3047 kcalKokonaiskulutus
-783 kcalTavoitevaje
-971 kcalToteutunut vaje
2264 kcalTavoite
2077 kcalSyöty (Toteutunut)
-188 kcalTavoitteesta
15 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 06.09.2009

Hyvää sunnuntaita kaikille!
Miten nämä viikonloput näkyy aina painossa? Taas tuli +200g eilisestä... pitäis varmaan jättää pähkinät ja siiderit pois iltasyömisistä... Mutta toisaalta ei kaikkea hyvää voi jättää pois, hulluksi tulisi, jos ei yhtään herkuttelisi.
Pähkinät ovat kuitenkin parempaa iltasyömistä kuin rasvainen pizza tai karkkipussi.
Pääsin kuitenkin sauvakävelylenkille tänään. Lupasivat sateita tälle päivälle, mutta ei täällä ainakaan vielä ole tullut pisaraakaan. Oli hyvä lenkki, viimeisen suoran juoksin taas kotiin.
Lenkin jälkeen kävin tämän syksyn ensimmäisessä vaahtokylvyssä! Olipas ihanaa! Ja nyt on tosi hyvä olo!

Koiranulkoilutus, rauhallinen1 tunti
Sauvakävely/reipas tahtinen1 tunti 20 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

1984 kcalPeruskulutus
+670 kcalLiikunta
2654 kcalKokonaiskulutus
-801 kcalTavoitevaje
-1006 kcalToteutunut vaje
1853 kcalTavoite
1649 kcalSyöty (Toteutunut)
-205 kcalTavoitteesta
19 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Tarina
Vain jäsenille!Ryhmät
Vain jäsenille!

Tunnisteet
Suosikit
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=tiuku2002