Sulamossa on nyt uusi Resepti -sivu!

Toteutuneita kellonaikoja voi seurata laittamalla ne päälle "Asetukset > Yleiset > Ateriarytmi > Kellonajat" -kohdasta.

Sulamoon tulee ryhmät vuoden 2016 aikana, joten vanha Kalorilaskuri siirtyy katselutilaan vuoden 2016 lopussa.
Katselutilalla tarkoitetaan sitä, että vanhoja tietoja pääsee katsomaan, mutta uutta ei pysty enää vanhalle puolelle lisäämään.

SIIRRY SULAMOON >>
ETSI BLOGEJA
<< edellinen blogiseuraava blogi >>
tiistai 21.04.2009

Koiranulkoilutus, rauhallinen20 minuuttia
Koiranulkoilutus, rauhallinen20 minuuttia
Pace 339 kcal41 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

2038 kcalPeruskulutus
+370 kcalLiikunta
2408 kcalKokonaiskulutus
-500 kcalTavoitevaje
-281 kcalToteutunut vaje
1908 kcalTavoite
2127 kcalSyöty (Toteutunut)
+219 kcalTavoitteesta
30 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

torstai 01.10.2009

Paino edelleen samassa kuin eilen. Voi ehkä olla että eilen illalla tuli syötyä suolaista kuten hesen ranskalaiset ja aura-kanahampurilainen. Ja ne huuhdoin vielä fantalla alas. Kalorit jäi kyllä eilisestä vihreälle, mutta nyt tosiaankin ymmärrän että miksi toi hesebulla lihottaa. Siis olihan tossa eilisessäkin ihan kiitettävästi kaloreita, mutta ikinä ei ole aamulla heti herätessä ollut näin kova nälkä! Jos olisin eilen vetänyt ton lähes tuhannen kalorin mätön vähänkin aikaisemmin niin olisi ollut pakko vetää vielä iltapala. Opin tästä ainakin jotain: ei ikinä saa mennä heselle ennen klo 21 koska muuten ei ehdi nukkumaan ennen kuin on jo taas nälkä. Mulla kävi eilen aika hyvä tuuri ton ajoituksen suhteen :) Tänään ohjelmassa töitä ja toivottavasti jaksaisin mennä lenkille. Nyt valehtelematta lähes heikottaa kun on niin kova nälkä...

klo 14.30
Juu en takuuvarmasti enää ehdi lenkille kun tunnin päästä pitää lähteä töihin. Olen kuitenkin ollut niin ahkera että leivoin itse sämpylöitä ja sitten mulla oli niin kova leipomisvimma että oli ihan pakko leipoa lisäksi vielä pullaa. Tää on jotain ihan hämärää kun yleensä en jaksa vaivautua leipomaan ihan vaan siitäkin syystä että en ole ikinä onnistunut leipomaan hyviä sämpylöitä ja mun leipomat pullat on yleensä sellaisia limpun kokoisia ja kivikovia. Tällä kertaa sämpylät ainakin näyttävät hyviltä, pullat on limpun kokoisia mutta vaikuttivat ainakin toistaiseksi pehmeiltä. Nyt otan maistiaiset :)

Koiranulkoilutus, rauhallinen30 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

1774 kcalPeruskulutus
+77 kcalLiikunta
1851 kcalKokonaiskulutus
-451 kcalTavoitevaje
301 kcalToteutuneet pluskalorit
1400 kcalTavoite
2152 kcalSyöty (Toteutunut)
+752 kcalTavoitteesta
53 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

perjantai 02.10.2009

Eilen tuli taas syötyä aivan liikaa. Ei ihme että paino taas nousi. Olin taas tänään lääkärissä tän paino-ongelman takia. Nyt sain lähetteen uusiin verikokeisiin joista sitten selvitetään kolesteroliarvot, sokerit ja muutenkin ne veriarvot. Lisäksi lääkäri kehoitti varaamaan ajan terveydenhoitajalta joka voisi antaa mulle diettineuvoja. Toivotaan että siitä olisi edes jotain apua. Näin yleisesti ottaen en kylläkään usko että mun ruokavaliosta niin hirveästi löytyy sanottavaa, mutta onhan se aina mahdollista että olen jättänyt jotain pahasti huomioimatta. Lääkäri oli kuitenkin yhtä mieltä siitä asiasta että ei se kyllä ihan normaalia ole että paino nousee näin nopeaan tahtiin kahdeksan kiloa ja vielä kun mä treenaan niin paljon. Jotain hämärää tässä on mutta mitä? Sitä selvitellessä ei kai auta muu kun jatkaa tätä syömisten kyttäämistä.

Klo 13.40
Kävin lenkillä. Oli ihan hyvä ja rauhallinen lenkki. Sentään edes joku asia tässä maailmassa on niin kuin ennenkin: Lenkkeily on kivaa! :)

juoksu55 minuuttia

1. Vilandra sanoi...

Oho, onpas kumma toi sun painonnousu. Kiinnostuin sitä ihmettelemään kun sattumalta tänne blogiisi tupsahdin. Vaikken kyl osaa mitään viisasta sanoa, varsinkaan jos ei lääkärikään vielä. Mut kovasti tsemppiä tuon mysteerin selvittämiseen sekä päihittämiseen!

perjantai 02.10.2009 klo 11:47

[ Katso ruokalista! ]

1782 kcalPeruskulutus
+374 kcalLiikunta
2156 kcalKokonaiskulutus
-606 kcalTavoitevaje
-414 kcalToteutunut vaje
1550 kcalTavoite
1742 kcalSyöty (Toteutunut)
+192 kcalTavoitteesta
43 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

lauantai 03.10.2009

Paino tuli takaisin alas. Onneksi. Olen jo valmiiksi päättänyt mitä meinaan mässäillä tänään, ja näyttää siltä että reilut 300kcal pitää vielä jotenkin kuluttaa. Tää on oikeasti tosi kätevää tää suunnittelu kun nyt voin taas tänään hyvällä omallatunnolla syödä kokonaisen suklaalevyn. Miksi mä vaan en jaksa olla näin suunnitelmallinen useamminkin?? Olen edelleenkin miettinyt sitä eilistä lääkärikäyntiä ja lukaisinpa myös tuollaisen paino hallintaan-oppaan jonka se lääkäri mulle antoi. En voi väittää että siitä mitään uutta tietoa olisin saanut, mutta opas oli kerrassaan huvittava. "Painon hallitsija ei laske kaloreita" ja silti puolet koko oppaasta keskittyi havainnollistamaan tyyliin että meetwurstissa on enemmän kaloreita kuin keittokinkussa. Siis on vai?? enpä ole ikinä ennen kuullut. Sitten puolen välin jälkeen oppaassa ruvettiin kalorin sijasta käyttämään ilmaisua energiapitoisuus. Saako painonhallitsija sitten laskea energiapitoisuuden jos kaloreita kerta ei saa laskea?? Tulipas taas kiinnitettyä huomiota epäolennaiseen, mutta ystävieni keskuudessa mä olen tunnettu pilkun nus***a :D

Koiranulkoilutus, rauhallinen1 tunti
Koiranulkoilutus, rauhallinen20 minuuttia
Kävely+juoksu1 tunti 44 minuuttia

1. Lavender sanoi...

Heippa hei!
Olin juoksemassa eilen Hangossa (1/2 maraton) ja aikani oli 15 minsaa parempi kuin HCRssä!


sunnuntai 04.10.2009 klo 08:32

2. Tanjaka sanoi...

Heippa sitä on nyt reissusta palattu... odottaa malttamattomana ensi viikon liikunta suorituksia?.. tosin en niin malttamattomana spiningtuntia...

sunnuntai 04.10.2009 klo 10:15

[ Katso ruokalista! ]

1772 kcalPeruskulutus
+758 kcalLiikunta
2530 kcalKokonaiskulutus
-458 kcalTavoitevaje
3 kcalToteutuneet pluskalorit
2072 kcalTavoite
2533 kcalSyöty (Toteutunut)
+461 kcalTavoitteesta
26 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

sunnuntai 04.10.2009

Eilinen mässypäivä vähän nosti painoa, mutta ei niin pahasti kuin pelkäsin. Sormet on kyllä aivan kuin pienet turvonneet nakkimakkarat. Tänään meinaan viettää liikunnallista lepopäivää, siis ohjelmassa on vain ja ainoastaan koiran ulkoiluttamista. Nyt onneksi koirankin kanssa voi jo mennä kunnon lenkkejä kun hauvan toipilasaika päättyi. Ajateltiin että mennään tässä kunhan nyt ensin kahvit juodaan niin koko perhe ulos ja yritetään oikein tosissaan villitä koira niin se pääsisi kaikista turhaumistaan eroon. Ei ole kivaa kun on pitänyt pitää tällaista luonnostaan suht aktiivista kaveria kymmenen päivää niin että ei olla ollenkaan riehuttu. Ja kyllä sen huomaakin varsinkin iltaisin haukku on ollut aivan tunnelmissa että nyt peuhataan, mutta eipä siinä ole auttanut muu kuin jättää poika huomiotta :(

Illalla
Olen vaan koko päivän maannut sohvalla, nukkunut ja syönyt. Olen ollut ihan hirveän väsynyt. Syömiset on onneksi just vielä kulutuksen rajoissa jos olen muistanut merkata kaiken... Onneksi nyt oli jo lopetettava syöminen kun huomenna meinaan mennä sinne verikokeeseen niin tänään ei saa enää klo 22 jälkeen syödä :)

Koiranulkoilutus, rauhallinen40 minuuttia
Koiranulkoilutus, rauhallinen20 minuuttia

1. Tanjaka sanoi...

Kauhea päivä kun vois syödä "hevosen"! Onneksi maha on täys mut kauhee kun mieli tahtooo. .oletko varma ettei huomen ole sitten perse kipeänä? Kai me mennään siihen samaan ?

sunnuntai 04.10.2009 klo 17:59

[ Katso ruokalista! ]

1778 kcalPeruskulutus
+154 kcalLiikunta
1932 kcalKokonaiskulutus
-575 kcalTavoitevaje
-74 kcalToteutunut vaje
1357 kcalTavoite
1858 kcalSyöty (Toteutunut)
+501 kcalTavoitteesta
15 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

maanantai 05.10.2009

Niin se herkuttelu ja sohvalla löhöily kostautuu. Paino nousee. Onneksi tänään menen illalla spinningiin niin saa sentää jotain vielä aamupalan jälkeen syödäkin. Vai voiko tätä nyt enää aamupalaksi kutsua kun kello on puoli 12. Kävin nyt aamulla siellä verikokeessa niin se vähän sekoitti tätä rytmiä. Oli kyllä harvinaisen nopea laboratoriokäynti kun hyvä että ehdin vuoronumeron ottamaan ja istua alas niin jo oli mun vuoro. Valehtelematta homma oli hoidettu alle 15 minuutissa. Hyvä että joskus näinkin päin :)

klo 20.15
Tulin just lenkiltä. Selvästi nyt mun ylirasittumisoireet on poistumassa. Ehkä viimeisen kuukauden ajan juoksu on ollut tosi tahmeaa ja on tuntunut raskaalta, mutta nyt oli eka kerta pitkästä aikaa kun tuntui aivan yhtä ihanalta kuin niinä vanhoina hyvinä aikoina :) Aivan loistava olo!

Koiranulkoilutus, rauhallinen40 minuuttia
juoksu1 tunti 3 minuuttia
[ Katso ruokalista! ]

1784 kcalPeruskulutus
+487 kcalLiikunta
2271 kcalKokonaiskulutus
-700 kcalTavoitevaje
-600 kcalToteutunut vaje
1571 kcalTavoite
1671 kcalSyöty (Toteutunut)
+100 kcalTavoitteesta
21 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite

tiistai 06.10.2009

Paino ei tullut alas ihan niin paljon kuin toivoin. Toivoin että olisin tänään aamulla painanut 64kg, mutta ei ;) Eikun nyt ihan tosissaan. Vajaa kuukausi aikaa pudottaa 2,2kg jos meinaan pysyä suunnittelemassani aikataulussa. Lääkäri oli kyllä viimekäynnillä sitä mieltä että tässä mun tapauksessa realistinen ja hyvä painonpudotusvauhti olisi 1kg/kuukausi. Kyllä mulle tietty toikin kelpaa jos vaan lopputulos on se, että mä painan 64kg mutta jos lähden tota vauhtia oikein tavoittelemaan niin sitten musta tuntuu että mitään ei tapahdu. Se on niin hidasta. Ei sillä että nyt niin paljon tapahtuisi, mutta ainakin se on mahdollista että kohta tapahtuu ja paljon :D Kummallista jaarittelua.... Tänään on luvassa opiskelua ja illalla paljon portaita sisältävä kävelylenkki erään opiskelukaverin kanssa.

klo 20.15
Olipas hyvä kävelylenkki ja kaiken lisäksi vielä hyvässä seurassa. Ajateltiin että jos nyt yritettäisiin tämän samaisen kaverin kanssa käydä joka viikko vetämässä tämä sama lenkki kun toi portaiden kävely on just hyvää liikuntaa tällaisille leveä peräisille muijille :D

Koiranulkoilutus, rauhallinen40 minuuttia
kävely1 tunti 43 minuuttia

1. Tanjaka sanoi...

Tulen huomenna töistä suoraa pace tunnille ja toivottavasti nyt löydän sitten helpommin autolle paikan kun viime kerralla.. lähden vähän aikaisemmin niin jos siin viiden pintaa sit yrittäis treffata!..

tiistai 06.10.2009 klo 18:03

[ Katso ruokalista! ]

1777 kcalPeruskulutus
+487 kcalLiikunta
2264 kcalKokonaiskulutus
-592 kcalTavoitevaje
-606 kcalToteutunut vaje
1672 kcalTavoite
1658 kcalSyöty (Toteutunut)
-14 kcalTavoitteesta
29 gKuituja
Toteutunut
Toteutunut

Tavoite
Tavoite
Suora URL tähän blogiin http://kalorilaskuri.fi/blogit.php?n=tulsukki