Mitä makkaraa?
Mitä makkaraa?
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Mitä makkaraa?
Missä makkarassa ois enemmä prodea ja vähemmän rasvaa? Olen huomannu omien suosikkieni kanssa (Kabanossi grillibalkan 15P/21R, Wilhelm 12P/21R ja entinen suosikki HK bleu... 10 g prode / 18 g rasva) että turhan rasvaisia ovat mutten jaksa keskittyä kaupassa lukemaan ravintosisältöjä (ja yleensä eukko käy kaupassa) joten onkos mitään suositeltavaa takkatulella lämmitetävää ei kokoliha tuotetta jossa ois vähemmän rasvaa?
Viikonlopun nautintoihin kuuluu olennaisena osana rantasaunan lämmittäminen ja takassa saunan jälkeen makkaranpaisto niin vois ottaa maistuvan mutta rasvattomamman vaihtoehdonkin jos sellasta on.
Viikonlopun nautintoihin kuuluu olennaisena osana rantasaunan lämmittäminen ja takassa saunan jälkeen makkaranpaisto niin vois ottaa maistuvan mutta rasvattomamman vaihtoehdonkin jos sellasta on.
ti 6.10.2009
Viestejä 1197
Viestejä 1197
0
Eiks tosta Hk:n sinisestä oo myös kevyt vaihtoehto.
ti 6.10.2009
Viestejä 836
Viestejä 836
0
En tiedä sun makuas, mutta minä tykkään tulikukko (kalkkuna) makkarasta.
Protskuja 21g, hiilareita 1g ja rasvaa 3g.
Vähän nakin näköinen, mutta sopivan tulinen.
Protskuja 21g, hiilareita 1g ja rasvaa 3g.
Vähän nakin näköinen, mutta sopivan tulinen.
ti 6.10.2009
Viestejä 675
Viestejä 675
0
Meillä syödään kevyt kabanossia: 100 g 151 kcal P:16 g H: 5,9 g R: 7 g
ti 6.10.2009
Viestejä 367
Viestejä 367
0
Ainoa makkara tässäkin taloudessa.Muut mauttomia tuon jälkeen.2 kpl kalkkuna ukko-pekkaa söin kesällä,vähärasvanen,mutten tiedä proteiineista ulkomuistista.ModestyB kirjoitti...En tiedä sun makuas, mutta minä tykkään tulikukko (kalkkuna) makkarasta.
Protskuja 21g, hiilareita 1g ja rasvaa 3g.
Vähän nakin näköinen, mutta sopivan tulinen.
Uunissa teen joskus hk:n kevyt brolerlenkkiä miehen mieliksi.
Me muuten ei tykätä kumpikaan kalkkunasta,mutta tulikukossa ja ukko-pekassa menevät.Broileria syödään harva se päivä.
ti 6.10.2009
Viestejä 860
Viestejä 860
0
tarttee testata, samoin kun kaikki muutkin paitsi hk kevyt bleu, lihaa niissä pitää mukana olla kuitenkinpumpumkatti kirjoitti...Meillä syödään kevyt kabanossia: 100 g 151 kcal P:16 g H: 5,9 g R: 7 g
ke 7.10.2009
Viestejä 1197
Viestejä 1197
0
Tänään töitten jälkeen kävin paikalliskaupassa ja löysin hyllyltä tuota kalkkuna "Sianpäätä" (no en tiedä historiaa mutta loogisesti tuntuisi että viittaa ex ppressaan). Kieltämättä maistui selluloosalle normaalin rasvamakkaran jälkeen vaikka en edes ihan selvinpäin syönytkään. No paistoin koko paketin ja kotiin tullessa testasin että onkos makkara riittävän lihaisaa - oli, kissa kyllä söi yhden makkaran jonka paistoin takkahiilloksellaTSO kirjoitti...Ainoa makkara tässäkin taloudessa.Muut mauttomia tuon jälkeen.2 kpl kalkkuna ukko-pekkaa söin kesällä,vähärasvanen,mutten tiedä proteiineista ulkomuistista.ModestyB kirjoitti...En tiedä sun makuas, mutta minä tykkään tulikukko (kalkkuna) makkarasta.
Protskuja 21g, hiilareita 1g ja rasvaa 3g.
Vähän nakin näköinen, mutta sopivan tulinen.
Uunissa teen joskus hk:n kevyt brolerlenkkiä miehen mieliksi.
Me muuten ei tykätä kumpikaan kalkkunasta,mutta tulikukossa ja ukko-pekassa menevät.Broileria syödään harva se päivä.
pe 9.10.2009
Viestejä 1197
Viestejä 1197
0
Huh,saipa kissa mausteisen evään.Meillä kyllä olisi koirilla ripuli,jos söisivät.Plotnij kirjoitti...Tänään töitten jälkeen kävin paikalliskaupassa ja löysin hyllyltä tuota kalkkuna "Sianpäätä" (no en tiedä historiaa mutta loogisesti tuntuisi että viittaa ex ppressaan). Kieltämättä maistui selluloosalle normaalin rasvamakkaran jälkeen vaikka en edes ihan selvinpäin syönytkään. No paistoin koko paketin ja kotiin tullessa testasin että onkos makkara riittävän lihaisaa - oli, kissa kyllä söi yhden makkaran jonka paistoin takkahiilloksellaTSO kirjoitti...Ainoa makkara tässäkin taloudessa.Muut mauttomia tuon jälkeen.2 kpl kalkkuna ukko-pekkaa söin kesällä,vähärasvanen,mutten tiedä proteiineista ulkomuistista.ModestyB kirjoitti...En tiedä sun makuas, mutta minä tykkään tulikukko (kalkkuna) makkarasta.
Protskuja 21g, hiilareita 1g ja rasvaa 3g.
Vähän nakin näköinen, mutta sopivan tulinen.
Uunissa teen joskus hk:n kevyt brolerlenkkiä miehen mieliksi.
Me muuten ei tykätä kumpikaan kalkkunasta,mutta tulikukossa ja ukko-pekassa menevät.Broileria syödään harva se päivä.
Tuo sianpää-juttu meni hieman ohi?Makkaran nimi kai tulee siitä,kun Tapolalla on iät kaiket ollut Tulikeppi-makkara,joka on normaalirasvainen,ja olisko nautaa ja possua tms.Tuo on sitten tulikukko,kun siinä onkin "kukkoa",eli kalkkunaa.
Nämä kaikki on niin makuasioita-itse en muutenkaan ole niin makkaran ystävä.Kesällä yleensä jokusen paketin olen ostanut Kalkkuna-UkkoPekkaa (hetkinen,tarkoititkohan sitä,vaikka olit lainannut tähän Tulikukko-jutun!Sitten siinä olisi logiikkaa).Tänä kesänä tuli ostettua vain yksi paketti,josta kaksi "kyrsää"per lärvi.
la 10.10.2009
Viestejä 860
Viestejä 860
0
Sianpää = entisen pressan sukunimi suomeksi ja hänen kutsumanimi oli Ukko Pekka. Toisin en syönyt tulikukkoa vaan tuota Ukkopekka kalkkunamakkaraa, ei siinä mausteita ollut.
EDIT 11.10.2009 11:45
Toinen paketti UkkoPekkaa pilkottiin pizzaan, siihen tuo on hyvä lihaisa täyte vaikkei juuri makua annakkaan mutta sen saa aikaa muilla aineilla.
EDIT 11.10.2009 11:45
Toinen paketti UkkoPekkaa pilkottiin pizzaan, siihen tuo on hyvä lihaisa täyte vaikkei juuri makua annakkaan mutta sen saa aikaa muilla aineilla.
la 10.10.2009
Viestejä 1197
Viestejä 1197
0
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Mitä makkaraa?