Mitä rasvaa leivän päälle?
Mitä rasvaa leivän päälle?
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Mitä rasvaa leivän päälle?
<< Edellinen sivu 1 2 Seuraava sivu >>
Mikäs siinä kovassa rasvassa on vikana?Skell kirjoitti...Itse kävin erään vajaan viikon kurssin, jota piti ravitsemusterapeutti. Pitikin eräänä päivänä luennon rasvoista, jonka jälkeen siirryin 40 prosenttisesta 70% Keijuun. Siinä on kuulemma paras rasvahappojakauma (tätä tutkittiin graafeista yhdessä porukalla) ja vähän lisäaineita koska aidompaa tavaraa kuten vaikkapa 40%. Lisäksi sopii ainakin omaan makuun, ja sitä voi käyttää leivontaan! Itse syön niin vähän leipää niin sitä voi sit käyttää muuhunkin (40% ehti AINA mennä pilalle).
Lisäksi ravitsemusterapeutti sanoi että kenenkään ei pitäisi esim. 28% syödä, ja Oivariini taas sisältää valtavasti kovaa rasvaa, vaikka siinä onkin rasvaa vain 10% enemmän kuin 70% keijussa. Kysyin kanssa tuorejuustosta kun itse kovasti pidän, niin siinäkin on paljon kovaa rasvaa, vaikka kevyttä onkin kalorimäärissä.
Mutta jokainen vetäköön omat mielipiteensä
ti 10.7.2012
Viestejä 887
Viestejä 887
0
En nyt tähän rupea kommentoimaan mitään, koska siitä seuraa väittelyä kuitenkin vaikka mitä sanoo. Tämä oli tosiaan vain ravitsemusterapeutin kommentti eikä mikään absoluuttinen totuus. Itseäni tämä kiinnostaa esim. siksi että en saa juurikaan pehmeitä rasvoja ruokavaliosta kun olen vähän huono käyttään öljyjä.sarita83 kirjoitti...Mikäs siinä kovassa rasvassa on vikana?Skell kirjoitti...Itse kävin erään vajaan viikon kurssin, jota piti ravitsemusterapeutti. Pitikin eräänä päivänä luennon rasvoista, jonka jälkeen siirryin 40 prosenttisesta 70% Keijuun. Siinä on kuulemma paras rasvahappojakauma (tätä tutkittiin graafeista yhdessä porukalla) ja vähän lisäaineita koska aidompaa tavaraa kuten vaikkapa 40%. Lisäksi sopii ainakin omaan makuun, ja sitä voi käyttää leivontaan! Itse syön niin vähän leipää niin sitä voi sit käyttää muuhunkin (40% ehti AINA mennä pilalle).
Lisäksi ravitsemusterapeutti sanoi että kenenkään ei pitäisi esim. 28% syödä, ja Oivariini taas sisältää valtavasti kovaa rasvaa, vaikka siinä onkin rasvaa vain 10% enemmän kuin 70% keijussa. Kysyin kanssa tuorejuustosta kun itse kovasti pidän, niin siinäkin on paljon kovaa rasvaa, vaikka kevyttä onkin kalorimäärissä.
Mutta jokainen vetäköön omat mielipiteensä
ti 10.7.2012
Viestejä 19
Viestejä 19
0
Olen käyttänyt Minilättaa, Keijua (laktoositon), Floraa 60% ja nyt käytössä Keiju Deli oliivi 30%. Osaakohan joku sanoa tuon Keiju delin terveellisyydestä? Lisäaineita ainakin on. Olen vain ostanut Minilätan korvikkeeksi, että suosisin kotimaista. Ja ajatellut, että tulis mahd. vähän kaloreita. Syön noin päivässä noin 30-100g leipää per päivä, vaihtelee.
pe 31.5.2013
Viestejä 100
Viestejä 100
0
Nykyään syön niin harvoin leipää että menee vihreää (onko se 80%?) Oivariinia tai ihan voita. Leipä on mun herkkua mutta nyt kun tarkoitus on polttaa rasvaa, joutuu sen syömistä karsimaan kovemmalla kädellä...
pe 31.5.2013
Viestejä 92
Viestejä 92
0
Minä laitan mitä mieli tekee, ja aika usein mieleni tekee tomaattipyreetä. Ingmariini, voi tai tuorejuustot maistuu myös, mutta tuossa pyreessä on mielestäni eniten makua.
la 1.6.2013
Viestejä 20
Viestejä 20
0
Meillä syödään itsetehtyä margariininkorviketta. Siihen tulee yksi osa pehmeää voita, yksi osa öljyä (jokainen laittaa mitä haluaa) ja yksi osa vettä. Sauvasekoittimella tasaiseksi ja jääkaappiin. Laitan yleensä valkosipulijauhetta mukaan niin on tosi hyvää paahdetulla ruisleivällä
su 9.6.2013
Viestejä 64
Viestejä 64
+1
En käytä mitään. Paitsi jos kalorivaje on riittävästi niin philadelphian eri vähärasvaisia levitteitä. Juustoa en käytä ollenkaan. Itse en ole huomannut mitään eroa onko siinä levitettä päällä vai ei. Tosin syönkin leivät aina muun ruuan kanssa niin mixautuu maut enemmän sekaisin niin ei maista.
ti 11.6.2013
Viestejä 20
Viestejä 20
0
Voita tai oivariinia, koska muut maistuu kamalalle. Jos leivällä on leikkelettä tai juustoa, nii muuta ei tarvii. Joskus laitan tilalle majoneesiä tai BBQ-kastiketta.
ma 12.8.2013
Viestejä 17
Viestejä 17
0
Oivariinia, lähinnä koska voi on liian kovaa. Ja kaikki muu ylikäsiteltyä p..kaa!
la 5.10.2013
Viestejä 4
Viestejä 4
+1
Ihan pikkutytöstä alkaen ei mitään. Joskus kahvilassa olen yrittänyt syödä valmiiksi voideltua sämpylää ja pahaa on. Majoneesitäytteiset pystyn kahvilassa syömään, mutta sitäkään ei kotiin koskaan hanki. Ei ole mitään sen kummempaa perustelua,kuin etten vaan vaan pienestä pitäen ole tykännyt rasvasta ja leivästä yhdessä.
to 10.10.2013
Viestejä 178
Viestejä 178
0
Entisessä elämässäni = rasvakammoisena söin vuosikausia MiniLättaa. Karpatessa pääsin ko. kammostani ja nykyisin kelpuutan leivälleni vain voin, hätätapauksessa saatan laittaa ukon margariinia, jos voi on loppu eikä ole tuorejuustoakaan.
Voi ei ole kovaa, jos sen säilyttää huoneen lämmössä kannellisessa kipossa. Koko pakettia ei kannata siinä seisottaa turhan takia. Jopa kesähelteellä voi säilyy useamman päivän pöydällä pilaantumatta.
Käytän leivonnassa ja paistamisessa voita, oliivi- ja rapsiöljyä.
Voi ei ole kovaa, jos sen säilyttää huoneen lämmössä kannellisessa kipossa. Koko pakettia ei kannata siinä seisottaa turhan takia. Jopa kesähelteellä voi säilyy useamman päivän pöydällä pilaantumatta.
Käytän leivonnassa ja paistamisessa voita, oliivi- ja rapsiöljyä.
to 5.12.2013
Viestejä 114
Viestejä 114
0
<< Edellinen sivu 1 2 Seuraava sivu >>
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Mitä rasvaa leivän päälle?