Kalorilaskuri

Oikealla ruokarytmillä silti mässäyshimo??apua!

Oikealla ruokarytmillä silti mässäyshimo??apua!

Keskustelun päävalikko > Ravinto > Oikealla ruokarytmillä silti mässäyshimo??apua!

Jos olet jäsen, kirjaudu tästä!

Vastaa

 
Syön 3 tunnin välein.(aamuisin aina 30-60min lenkki tyhjään mahaan)
7.00 aamupala
-kaurapuuro
pellavarouhe
prode drinksu
vitamiinit yms..

10.00 välipala
omena ja banaani

13.00lounas
esim kukkakaalia
kanaa
raejuusto

15.00välipala
2 viipaletta täysjyväleipää
juustoa
kalkkunakleikettä
kurkkua

18.00päivällinen
sama kun lounas

21.00 iltapala
maitorahka
marjoja

Puntti treenin ajankohta riippuu työvuoroista ja sen jälkeen luannollisesti palari.

tämä on perus rakenne.hieman muuttuu lounas ja päivällinen. Mutta tänäänkin. Ruoan jälkeen teki karkkia niin paljon mieli että vedin koko pussillisen =/(n.300g irtokarkkia) vaikka kuinka yritän pidättäytyä herkuttelusta niin se ei yksinkertaisesti onnistu.. arkipäivät menee hyvin, mutta kun viikonloppu on niin mikäs sen parempi hetki herkutella. paino ei ole liikkunut suuntaan eikä toiseen kuukauteen. eli siis tämän kuukauden ajan olen käynyt 4x viikossa puntilla, syönyt (yrittänyt) tämän kaavan mukaan ja reilu 2kk olen harrastanut todella paljon ja päivittäin useasti aerobista. Mikä on..Mitta suhteet siis on 162/64 eli siis normi painoinen, mutta huolenaihe on 82cm vyötärön ympärys.. apua tarvitsen ja kiitos!!
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 20.9.2009
Viestejä 22
0
 

- syö joka aterialla myös proteiinia ja rasvaa. hiilarit imeytyy alle tunnissa, prode 2h ja rasva 4h. näin pysyt täydempänä pidempään.

- syö tarpeeksi rasvaa, sillä rasva-aineenvaihdunta tarvitsee sitä eli n. 30%. muuten rasva ei pala

- nosta proteiinit 2g/kg, koska käyt salilla. muista että lihas on tiiviimpää kuin läski, eli vaikka paino ei laske, mutta mitat pienenee, niin se on laihtumista

- laske vaje 300kcal, koska olet normaalipainoinen. mitä vähemmän on pudotettavaa, sitä pienemmillä vajeilla pitää mennä, että rasva palaa.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 20.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 1769
+1
 

Komppaan Jmalia. Ihan omastakin kokemuksesta voin kertoa, että rasvan pelko on ihan turhaa. Melkein päinvastoin :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 20.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 92
0
 

 Pihla kirjoitti...
Komppaan Jmalia. Ihan omastakin kokemuksesta voin kertoa, että rasvan pelko on ihan turhaa. Melkein päinvastoin :)
juu rasvaa ei kannata pelätä, varsinkaan kasvisrasvoja. Ainoa syy miksi niitä ei kannata ylettömästi ahmia on se, että se on melkein 2x kaloririkkaampaa kuin prode tai hiilarit. Eli ainoa syy minkä takia tarkkailen rasvamääriä on se, että ei mene kalorit yli...
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
su 20.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 1769
0
 

Aivan, ymmärrän. Siirryin itse vasta VHHlle ja laitan kaikki kiltisti laskuriin juuri tuon rasvojen kaloreitten takia.
Ihmeen hyvin on kalorit riittäny, mutta johtuu varmaan kun saan imetyksen takia syödä ilman vajetta.
No anyway, olen ruvennut käyttämään Neitsyt Avokadoöljyä salaatinkin päällä ja on todella hyvää. Se on sellaista paksua ja maukasta. Ja käsittääkseni terveellistä.
Piti löytää vaihtoehto oliiviöljylle, kun en millään totu sen makuun.
Ruuan laitossa minulla on auringonkukka ja oliiviöljyä 50/50 sekaisin kauniissa pullossa. Ainut miten saan oliiviöljyä alas ...
Tyttöni on rypsiallerginen joten kaikki margariinit on ollu jo kauan pannassa. (rypsiä on joka paikassa nykyään)
Laitan 500g voita vaahdoksi ja lisään 1dl avokadoöljyä ja 1dl oliivi ja 3 auringonkukkaa.
Maku on parempi kuin margariinien :)
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 92
0
 

Rypsiöljy on parempaa kuin oliiviöljy, maultaankin!
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 1671
0
 

Ennen käytin Neito kylmäpuristettua. Se oli mautonta ja sopi leivontaankin. Mutta kerran ostin oikein tummaa rainbowin ja pirkan. Molemmat ihan kamalan makuisia.
Kääytin sitten ne saippuan tekoon. Saippuana kyllä hyviä ja toimivia, mutta navetan hajuisia :D
Neito öljyä suosittelen rypsäriä käyttäville
http://www.mildola.fi/FIN/product/oils/
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 92
0
 

Noissa öljyissä on muuten aika paljon "laadullisia" eroja, maussakin. Aiemmin kaikki oliiviöljyt, mitä meikällä on ollut, ovat olleet aika pistävän hajuisia ja makuisia. Eli ei sovi paistamiseen tietyissä ruuissa ja vallankaan leipomiseen. Jo reilu aika sitten ostettiin Memmas Knossos -nimistä EVOO:ta ja sen maku on ollut yllättävän neutraali, samoin haju. Ei erotu pistävänä sivumakuna esimerkiksi paistetusta kanasta. :)

Jokainen pullo on ollut yllättävän tasalaatuista, mutta makuasioista ei varmaan sovi kiistellä. :D

edit: jos joku leipoo pullaa niin testatkaapas sitruunanmakuista oliiviöljyä osana rasvan sijaan :P
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 2802
0
 


Vierailija
Mä taas rakastan oliiviöljyä.
En voi syödä salaatteja ilman sitä ja mustapippurirouhetta! :D
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
0
 

Oliiviöljyistä sen verran, että joku huippukokki sanoi, että extra virgin -öljyä tulisi käyttää vain salaattikastikkeisiin jne, eikä paistamiseen, koska se palaa helpommin ja se normaali öljy sitten paistamiseen mutta ei maustamiseen.
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 1769
0
 

 Jmal kirjoitti...
Oliiviöljyistä sen verran, että joku huippukokki sanoi, että extra virgin -öljyä tulisi käyttää vain salaattikastikkeisiin jne, eikä paistamiseen, koska se palaa helpommin ja se normaali öljy sitten paistamiseen mutta ei maustamiseen.
Olen kuullut samaa. Ja että paraskin öljy/rasva muuttuu epäterveelliseksi jos kuumentaa yli sietorajan. Se vaihtelee aika paljon öljyittäin.
Sellanen maallikon vinkki annettiin, että savuta ei saa :D
Mieheni kun kokkaa, niin harvoin mikään EI savua ;)
Olenkin antanut Miehelle avokadoöljyn kokkaukseen, se kun kestää jotain 250 vai olikohan peräti 270.. En millään muista..
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 92
0
 

 Jmal kirjoitti...
Oliiviöljyistä sen verran, että joku huippukokki sanoi, että extra virgin -öljyä tulisi käyttää vain salaattikastikkeisiin jne, eikä paistamiseen, koska se palaa helpommin ja se normaali öljy sitten paistamiseen mutta ei maustamiseen.
Juuh näin on kyllä. Muistaakseni ne EVOO:n terveysvaikutuksetkin katoaa kuumennettaessa. Parasta maun ja paistamisen kannalta muistaakseni olisi öljyn ja voin sekoitus, mutta se voi olla toisilla ristiriidassa omien käsitysten kanssa terveellisyydestä.

Ite kuitenkin lorautan samasta pullosta salaattiin ja paistamiseen. Jos savua/käryä alkaa tulla niin sitten taitaa mennä jo palamisen puolelle :D
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ma 21.9.2009
Aktiivisuus foorumissa ja ryhmissä
Viestejä 2802
0
 

Hei kiitoksia!! Oon yrittäny olla varomatta rasvaa, mutta ja iltasin olen ottanut yleensä rypsäri tömpsyt (1rkl). Olen vain aina syönyt vähärasvaisesti (ehkä liiankin)..mutta nyt aamupuurolle ja sitten kakru hoitoon ja duuniin! Mut tattis!! Ootte mahtavia =D
Kirjoita vastausVastaa tähän viestiin
ke 23.9.2009
Viestejä 22
0
 

 

Vastaa
Keskustelun päävalikko > Ravinto > Oikealla ruokarytmillä silti mässäyshimo??apua!